Freitag, 20. April 2018

Smedja boja kose nijanse

Smeđa kosa je i najčešća prirodna boja žene, te su jako retke varijante da će nekome baš loše stajati. Jednostavno treba joj se samo prepustiti i verovati joj, te i odabrati pravu nijasnu koja paše vašem temperamentu i karakteru. Nijanse ove boje kose moraju se savršeno uklopiti sa bojom vaših očiju i sa vašim tenom.


Uzele ste tamno smeđu nijansu očekivajući onakvu kao na kutiji i ispale crne! U postu o farbanju kose izričito sam navela da ne gledate sliku na kutiji za dobrobit vaše buduće boje. Nijansa označava dubinu boje, odnosno koliko je boja svetla ili tamna, dok ton označava odsjaj koji farba u sebi. Od prozračnih svijetlo smeđih tonova do zagasitih tamnih nijansa koje nose poseban allure i dozu mistike, predivne i raskošne smeđe nijanse osvojit će vas i natjerati da se ponovno zaljubite u svoju smeđu kosu.


Kako bi naglasili ljepotu smeđe kose dovoljno je tek dodati joj malo sjaja, razigranih pramenova ili toplih podtonova. Pepeljasto smeđa nijansa kose se dobija kada se na braon boju izvuku pramenovi u srebrno-sivim tonovima. U nastavku vam predstavljamo savršenih deset ideja za uvrstavanje ove nijanse u vaš. Dakle, odlučili ste da postanete brineta?


Dobrodošli u biznis klasu boja za kosu. Sad sam mislila da se pomesam Biokap 7. Isto bih i sa Loreala Casting Gloss 600. Jos jedno pitanje kod ubijanje crvenoog odsjaja, kad kazes pepeljaste nijanse mislis recimo na ovu iz biokapa 7. Zlatno smeđa boja djeluje potpuno prirodno i daje toplinu vašem licu. Podloga za ovu boju treba da bude svijetlo smeđa te se izvlače pramenovi koji su nekoliko nijansi svjetliji od nje.


Najbolje od svega je to što ova boja djeluje toliko prirodno da je sasvim dovoljno da pramenove izvlačite dva do tri puta godišnje. Kestenjasta boja je boja koja se kreće u nijansama od braonkaste do crvenkaste boje ili preciznije rečeno, to je braon boja sa srednje crvenkastim sjajem. Ime boje, naravno, potiče od prirodne boje ploda drveta kestena. Neke osobe imaju prirodno kestenjastu boju kose, dok neke druge osobe ovu boju postižu farbanjem.


Smedja boja kose nijanse

Znate li šta boja kose govori o karakteru žene? Karakter otkriva razne stvari za koje mislite da nemaju nikakve veze sa karakterom. Uz način odevanja, vrstu muzike koju slušate ili poziv koji odaberete, vaš karakter otkriva i boja kose. Otkrijte šta nijansa.


Boja kose i obrva - kako uskladiti. Ipak, kako ih boja kose ne bi suviše zatvorila, odnosno previše naglasila njhovo bledilo, potrebno je odabrati prave nijanse. Kako bi brinete koje pripadaju ovom tipu i podtipu postigle što bolji efekat kada je farbana kosa u pitanju, predlažemo da, poput Jessica Biel , pri korenu kose zadrže tamnije tonove, koji će se pri krajevima kose prelivazi u zlatno-braon nijanse. Pogledajte najboljih saveta za farbanje kose i pronalaženje prave nijanse kako biste osvežili svoj izgled i dali mu anti age efekat.


Smedja boja kose nijanse

Farbanje kose i podudaranje sa svojom prirodnom bojom. Ljudi veruju da je njihova boja kose tamnija nego što zaista jeste. Uvek izaberite za nijansu, dve svetliju boju, nego što mislite da jeste vaša.


Neverovatno meka: Nova boja u trendu se zasniva na premium tamnoj čokoladi i sasvim je po našem ukusu: tamna i elegantna. Da li biste voleli da je probate u skorije vreme. U prvom slučaju ćete izaći iz cele situacije sa najnovijom senzualnom i svežom frizurom, dok u sledećem slede scenariji iz najgore noćne more. Ako ste prirodna brineta, pramenove srednje duljine obojite u dvije do tri nijanse svijetlije od boje vaše kose , a na vrh kose dodajte nekoliko pramenova u boji kestena.


Srednje pepeljasto smeđa. Ovaj ombre look vrlo uspješno nosi Mila Kunis. Njezini pramenovi su posvjetljeni prema vrhovima dok je baza tamno-smeđa boja , a svi su tonovi. Dakle,odlučili ste da postanete brineta? Bojenje kose u smeđu boju i pronalaženje prave nijanse.


Svi ovi preduslovi su razlog više da svoju kosu. Godine nisu bitne ukoliko imate vedar duh i dobru frizuru. Ovo je jedna od takvih frizura koju je najbolje odabrati u srednjim 40-ima. Ombre i balejaž su najpopularniji izbori koje pravimo tokom leta, međutim, svetle nijanse kose ne odgovaraju svima.


Smedja boja kose nijanse

Zato je vreme za novi trend - pepeljasto smeđu nijansu - koji će sve brinete voleti. Instagram nam daje puno ideja za bojenje kose na ovaj način. Ova boja kombinuje hladne,srebrne tonove sa braon nijansama.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts