Mittwoch, 9. März 2016

Sila yolu 2018 haritasi

Der mutige VorschIag eines MiIIiardär wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Ailesi olarak Kazasız Belasız bir Tatil yapmanızı diliyoruz. Sıla yolu haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Sila yolu Haberleri güncel Sila yolu haber ve fotoğrafları ile en yeni Sila yolu gelişmeleri burada.


SILA YOLU izin Yolu : Gurbetçiler Buraya, Dortmund. Offiziell Sayfa Internetin ilk ve tek Türk Otomobil Klübü. Aktuelle Preise für Produkte vergleichen! Heute bestellen, versandkostenfrei.


Personen sprechen darüber. Türkiye’de geçirmek isteyen Avrupalı Türkler için ‘Sıla Yolu ’ üzerindeki ülkeleri adım adım taradık. Güvenli ve huzurlu bir yolculuk için size rehber olacak bir.


SILA IZIN YOLU - Gurbetçinin Yol Rehberi. Niş Tranzit yolunun sadece TIR’lar için olduğunu sonradan öğrendiklerini söyleyen aileler, “Aslında bu yol ayrımı konusunda ki bilgiler Hürriyet gazetesinin Sıla Yolu Eki’nde vardı. Fakat bu bilgileri zamanında okumamak, bize iyi bir ders verdi. Dar olan dağ ve köy yollarında inanın ecel terleri döktük” dediler. Sırpça, Vignettes ve Regensburg hakkında daha fazla fikir görün.


Sıla Yolundaki Gümrükler, Sınırlar ve Dinlenme Tesisleri Koordinatları Alintidir,emegi gecenlere tesekkurler. SILAYOLU - SINIRLAR ve GÜMRÜK KAPILARI. Yola cikmadan once yapilmasi gereken en onemli hazirlik turkiyeye gidecek oldugumuz yol guzergahini gececegimiz. Yaz boyunca Sıla Yolu ’nu kullanan Avrupalı izincilere hizmet veren Sırbistan’daki Stari Hrast tesisi sezonu kapattı. Türk izinciyi ağırlayan tesisin yetkilileri “Seneye yine Türkleri bekliyoruz” dedi.


Kaufen Sie Sila bei Europas größtem Technik-Onlineshop! Gurbet Yolu , Avrupa Türkiye Arası Araç İle Sıla Yolu Güzergahları, Türkiyeye Nasıl Giderim, Vatana Gidiş Yol Tarifi Alma, Haritalı İzin Yolu Güzergahı. Böylelikle iki dağın arasında bulunan eski yoldaki bir çok tünelden geçmek tarihe karışacak. Avrupa’da yaşayan yüz binlerce vatandaşımız geçtiğimiz yaz Türkiye’ye karayolundan seyahat etti. Ailecek yola koyulanlar bir çok ülkeden geçerken en çok bekleme kuyruklarından şikayetçi oldular.


Sılayolu sezonu için kısa bir değerlendirme yapmak istedik. Sürücüleri ne gibi yenilikler beklediğini aşağıdan. Avrupa'dan gelişmeler,haberler. Bulgaristan rotasındaki yollar eskiden Makedonya - Yunanistan rotasına göre daha kötüydü.


Araçta bir reflektörlü yelek bulundurmayı unutmayın. Son yıldır uzun bir yol kat ettik ve çok şey öğrendik. Sila Yolu Haritasi mpgratuit telechargez sur MpMonde.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts