Dienstag, 15. Dezember 2015

Sanjati opadanje kose

Sanjati da vam kosa prekriva lice. Moguće da san označava da ne pokazujete svoja osećanja ili da imate veliki strah od odbacivanja. Razni narodi i razni običaji širom sveta evezani su za kosu i oblikovanje kose. Priča o kosi ima mnogo, a njene čarobne moći i snažna simbolika su nesumnjive.


Sanjati opadanje kose

Tumačenje sna – Šta znači sanjati kosu? Ovaj san nije dobar znak. Zbog nečega se veoma bojite.


U stvarnosti opadanje kose je znak veoma lošeg zdravstvenog stanja pa sanjai opadanje kose se može povezati sa tim. Bojite se za vaše zdravlje ili zdravlje vaših voljenih. Ako sanjate da vam ispada kosa, pokušat ćete popraviti odnos s jednom vama bliskom osobom, ali to nećete uspjeti.


U određenim godinama to i nije tako čudno ali sve više je mladih koji gube kosu i takvo iskustvo za njih je jako traumatično. Isto tako, sanjati da gubite kosu nije nimalo prijatno. Duga kosa - donijeli ste dobru odluku. Ispadanje kose - ostati će te bez prijatelja. Sta znaci sanjati oca kako kaze da odlazi i pozdravlja se samnom (to sam sanjao pre oko nedelju dana inace tesko je bolestan).


Sinoc su se borili da mu spasu zivot i uspeli su, ali i dalje je sansa od samo da ce preziveti. MOLIM VAS ZA STO BRZI ODGOVOR. Međutim, opadanje kose kod osoba oba pola, može da implicira da su nečim opterećeni i pomalo i nesigurni u sebe, te da označava neki vid stida, sramote, neprilagođenosti i podsvesnog straha i bojazni od tuđeg podsmeha ili neprihvaćenosti, i takav vid gubitka ostavlja vrlo ozbiljne i prilično teške psihološke traume. Predočićemo ovo tako što ćemo reći da, ako ste se u snu ofarbali u bijelo, to znači da ćete naučiti mnogo toga u životu u narednih nekoliko mjeseci. Ako vam je kosa zdrava, to znači da će vaš identitet naići na izazov.


Sanjati opadanje kose

Ako ste sanjali kratku kosu, očekuje vas uspjeh na poslu, a možete očekivati i novčani dobitak. Obrve Radostan dogadjaj u skorije vreme. Obuca Nova-sreća Stara prljava-neko će pokušati da ti preotme voljenu osobu. Međutim, ukoliko sanjate da je kosa opala nekoj osobi koja je vama bliska, to je znak da će ta osoba u periodu koji sledi doživeti neki gubitak i da će to loše uticati i na vas.


Moguće je da ćete biti veoma zabrinuti oko te osobe. Kosa, kao i nokti u snovima opisuju dušu, njeno stanje i opšti nivo zadovoljstva. Kada u snu voljena osoba oćelavi, to ukazuje da osećate nemoć. Ako ovakav san usni bogataš, ako su uši lijepe i skladne, čuće neke radosne vijesti, a ako su uši ružne i neskladne, čuće neke ružne (pokuđene) vijesti.


Islamski Sanovnik Tumač snova po Islamu. Ukoliko je kosa bila duga, očekujte svađe, a ako je. Možda će biti potrebno da se odreknete nečega kako biste to ostvarili, ali uspećete da izađete kao pobednik iz cele situacije. Brijanje glave za muškarca ili skraćivanje kose na hadžu se tumači kao sigurnost, pobjeda, vraćanje dugova i oslobađanje, za bogatog smanjenje kapitala, a za ratnika brijanje glave upućuje da će poginuti kao šehid.


Thinkstock Dermatologinja iz poliklinike DermaLife dr. Nevia Delalle Lozica , objasnila je kako postoje brojni razlozi zbog kojih može doći do prorjeđivanja kose , kao i do ispadanja kose u kružnim arealima, koje se naziva alopecija areata. Tretmani kose jakim hemikalijama mogu dovesti do trajnog oštećenja korena dlake. Privremen gubitak kose. Obično se javlja nekoliko ovakvih pečata na temenu, ali se može proširiti i na druge delove tela.


Opadanje kose u pečatima (alopecia areata) – Opadanje kose se dešava u malim krugovima. Kosa ponovo izraste, ali se kasnije tokom.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts