Dienstag, 22. Dezember 2015

Kad pogledas na sat

KAD POGLEDAM NA SAT ,blog. Kad pogledaš na sat ,petra707. Hoće spavati s tobom. Nikada te neće zaboraviti. Zaljubio se u tebe na prvi pogled. Oprosti što nisam htjela da te molim i što nikad neću prestati da te VOLIM !

More je duboko, valovi se kreću, nemoj me zaboravit ni ja tebe neću, obale plaću, kamen drijema. Tvoje oči, blag osmjeh, tvoja blizina jedino je što mi treba. Da li vam se desavalo da kad go pogledate na sat , obavezno bude nekakava cudna kombinacija brojeva (vidi naslov)?


Ja mislim da to ima veze sa velikim promenama u zivotu. Provided to by KVZ Music Ltd. Tumačenje brojeva i kretanje kazaljki na satu je sve popularnije. Naravno, ovo se računa samo ukoliko slučajno pogledate na sat.


Na ruci zlatni sat , Kajla mi steze vrat, Ledja mi cuva brat. Ko Dunav mutan si, I ti i tvoji psi, Sto reze kad se neko tebi malo priblizi.

Mene nikad nije odbila ni jedna, Od kad si usla samo tebe. Kad sam s tobom,ljepsi mi je dan. Kad te sanjam,sladi mi je san. Osjecam tvoj poglenjezan dodir u kosi. Ne opirem se, pustam osjecaj da me nosi.


This feature is not available right now. Please try again later. Kada pogledaš na sat 00. Pisem ovu slatku poruku u ovom slatkom trenutku i slatkom satu. Voljena osoba vam priređuje iznenađenje koje će vas oduševiti.


Ljubavna satnica podrazumeva momente kada se poklope isti brojevi na satu, kao na primer 00:0 01:0 02:0 03:0 pa sve do 23:23. U tome ima istine, ali to je samo jedno od mogućih značenja ljubavnih sati. Ojkovice i otrgnuta od smrti.


Ljubavni sat 10:– Značenje: Ljubomorni ste na nekoga ili je neko ljubomoran na vas. D ali na sajtu koji je bubastra predlozila da pogledamo,bukvalno predstavljaju te brojeve kao ZIVA BICA! U KREVETU : - Pogledas na sat. Aktuelni statusi: Profesor: Šta je bilo posle smrti Napoleona?


Učenik: Sahrana profesore.

Nastavnik: Ti si sramota razreda, u tvojim godinama sam sve znao, a ti. Tata, šta su to diskretna pitanja? Sine, to su pitanja na koja ne možeš. TOKOM ŠKOLE SMO NAUČILI : -žvakati žvaku, zatvorenih usta. NA POSLU: Pogledas na sat - 13:0 radis minuta, ponovo pogledas.


Nas su u skolici ucili ovako: Prvo pogledas na sat i zapises tacno vreme, onda legnes i proveris kakva je plodova voda. Ako je bistra, lezis min do pola sata i mirno i stalozeno se spakujes i krenes u porodiliste.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts