Dienstag, 25. Februar 2020

Trazim slobodnog coveka

Oglasi lične prirode za upoznavanje devojaka i zrelih dama, radi ozbiljne veze i zajedničkog života. Bračne ponude za život udvoje u zemlji i inostranstvu. Trazim normalnu i zgodnu devojku do god.


Obezbedio bih devojci sve. Zaista uspesan, situiran i zgodan momak.

Zovem se Suzana,imam 52g iz Srbije sam,vrlo prijatne spoljasnosti i sa izgradjenim manirima. To joj je cilj i nista drugo ne zeli. Nju ne zanima on, niti se o ljubavi radi. Ukoliko ima zena koja jos nije uspela da se ostvari kao majka a zelela bi neka se javi. Bez mnogo komplikacija ili bilo cega,nesuglasica i slicno.


Jednostavno zelis da budes samohrana majka,ne zelis muskarca pored sebe,javi se i ostvari svoju zelju. Ne trazim nista niti bi se mesao u bilo sta u Vasem zivotu. Godine i izgled u potpunosti ne bitni.

Ona traži njega - dijaspora, domovina i inostranstvo lični kontakti za dame koje traže partnera po meri srca. Ako vam je potreban momak za vezu, pronađite srodnu. Posaljite viber sa fotkom da vam se javim.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Sicher durch den Winter. Imam godina,rodjen i odrastao u Nemackoj. Ovim putem trazim slobodnog i nadasve kulturnog coveka ne mladjeg od 60g braka radi,koji ce mi priuštiti mnogo lepih zajednickih trenutaka. Zdravo, imam godina.


Kosa mi je Smeđa, a boja očiju Plava. U horoskopu sam Ovan. Gradjanin je onaj ko poseduje licnu kartu a covek je bice koje moze da se nadje. Ozbiljna gospodja iz Beograda godine,razvedena,zaposlana i stambeno obezbedjena zeli da upozna slobodnog gospodina iz Beograda do 58god ,srednje gradje visokog iznad 180cm,zaposlenog i stambeno situiranog koji zivi sam,radi ozbiljne veze koja bi proizasla u brak.


Samo ozbiljni neka se jave na. Sarajeva, slobodna, vesele naravi i slobodnog duha. PRAVI MUSKARAC-DZNETLMEN. Među tim ženama ima Srpkinja, ali i onih iz.

Cena poruke sa pdv-om je din. Fortuna agencija za bracno posredovanje i upoznavanje, slobodnih osoba koje traze osobu za vezu ili brak. Sajt za upoznavanje, druženje i dopisivanje.


Ako želite upoznati nove prijatelje, ostvariti vezu, brak ili samo izaći u gra prijavite se potpuno besplatno.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts