Mittwoch, 23. Oktober 2019

Srpske zene traze muskarce

Poziva galantne muskarce na diskretno druzenje u mom smestaju u Novom Sadu. Monopol” sa motivima Srpske Atine igraju na ulici, pored “Spensa”: Novosađani dobili još jednu atrakciju. Ona traži njega - dijaspora, domovina i inostranstvo lični kontakti za dame koje traže partnera po meri srca. Ako vam je potreban momak za vezu, pronađite srodnu.


Ukoliko ima zena koja jos nije uspela da se ostvari kao majka a zelela bi neka se javi.

Bez mnogo komplikacija ili bilo cega,nesuglasica i slicno. Jednostavno zelis da budes samohrana majka,ne zelis muskarca pored sebe,javi se i ostvari svoju zelju. Ne trazim nista niti bi se mesao u bilo sta u Vasem zivotu.


Nestao bih poput magle. Imam godina,rodjen i odrastao u Nemackoj. Normalna, ozbiljna, kulturna zena, željna ljubavi i paznje, trazi isto takvog isključivo starijeg muškarca, u srednjim godinama, isključivo za brak. Avanture me ne interesuju.


Opis: Zena u godinama, udovica, imam visak kg, al meni to ne smeta.

Izuztno aktivna i nezasita. Rado bih poducila mlado momce raznim cakama i seksualnim igricama. Oglasi lične prirode za upoznavanje devojaka i zrelih dama, radi ozbiljne veze i zajedničkog života. Bračne ponude za život udvoje u zemlji i inostranstvu. Trazim starijeg i ozbiljnog muskarca za brak, dolazim iz Australije i trenutno sam u BiH dana na odmoru i zelim naci ozbiljnog muskarca za brak javiti mi se mozete.


Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Zene devojke traze muskarce zagreb Live Threads provided by - Copyright muskxrce DragonByte Technologies Ltd. Bay hat alles für Sie! Plesačica, dugih nogu ako imaš vremena. Detaljan opis tela,iskustva sa parovima daje prednost. Organiziramo dolazak-susreti-poznanstva sa zenama iz Ukrajini.


Trazim za poznanstvo i brak slobodnog muskarca do godina. Molim da se javljaju.

Ira – zena u godinama, onim najboljim. Udovica, penzionerka. Imam vremena za sve sto sam oduvek zelela, samo ne znam kako. Online upoznavanje u Bosni i Hercegovini.


Upoznaj ljude uživo u Bosni i Hercegovini.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts