Montag, 24. April 2017

Sanjati farbanu kosu

Sanjati da gledate nekog ko gubi kosu. Ovakav san može biti podsetnik da bi trebalo da nešto oprostite nekom bliskom članu porodice, i pokušate da izgladite odnose sa njim, a ne da čekate da on prvi pokrene pitanje pomirenja. Kataloški skup objašnjenja značenja različitih snova ili pojmova u snovima naziva se sanjarica ili sanovnik.


Zanimljiva su i tradicionalna tumačenja plave, žute i zelene boje u snovima. Sanovnik kosa – Šta znači sanjati kosu ?

Kosa je jedna od najreprezentativnijih individualnih čovekovih karakteristika. Takođe, ovaj san može ukazivati i na neke nove ideje i pozitivne promene koje vas očekuju u periodu koji je pred vama. Ako na oštećenu kosu stavite farbu koja je hladna, zbog podloge ona postaje još hladnija i “umrtvljenija”. Takvu kosu treba da oživite toplijim tonovima, što čak može i da sakrije nivo ošetećenja u pojedinim slučajevima. Ako je ipak vaša kosa retka, rešenje potražite u senčenju kose jer će joj to dati privid punoće.


Verovatno se radi o ljudima koje ste skoro upoznali i koji neće biti u potpunosti iskreni prema vama. To što vi imate naviku da svakome kažete šta mislite, nikako ne znači da će vam drugi uzvratiti istom merom.

Prihvatanje ove činjeniće će vam, umnogome, olakšati život. Saznajte šta znači ono što ste sanjali brzo i jednostavno. Ako u snu sanjate da farbate kosu moguće je da niste bili iskreni. Ako sanjate da je neko nasilno ofarbao vašu kosu znači da se.


Videti fatamorganu u snu oslikava harmoniju u. Ukoliko je kosa bila duga, očekujte svađe, a ako. Ako ste sanjali kratku kosu , očekuje vas uspjeh na poslu, a možete očekivati i novčani dobitak. Samo budite oprezni i dobro pripazite kakve želje imate, jer bi vam se mogle i ostvariti!


Negujte dubinski vašu kosu. Ulja za kosu mogu da pomognu u obnovi fleksibilnosti kose. Tražite proizvode sa prirodnim uljima kao što su kokosovo ulje i ulje avokada, koji prodiru u vlas, a ne sintetička ulja napravljena od petrolatuma, koja samo oblažu dlaku. Uzimajte riblje ulje jer ono hrani kosu.


I umanjite lomljenje kose dok spavate. Verovatno vam se dopada osoba koja je zauzeta pa vaša osećanja ne smete nikome da poverite. Vidjeti u snu da netko ima crvenu kosu, znači da ćete biti u dobrom društvu, te ćete otkriti jednu novost koja će vas razveseliti.

Opće je poznato u životu da svaki čovjek čezne za nečim što nema. To mogu biti brige i problemi usled finansijskih gubitaka ili usled nekih loših preokreta koji će se dogoditi u vašem emotivnom životu. Ova maska u život vraća čak i FARBANU KOSU : Potrebna su vam samo TRI SASTOJKA!


PUDER ZA BEBE IMA MOĆI ZA KOJE NISTE. Natia, svaka promjena je dobra, samo je bitno da imaš viziju toga što želiš. Ja sam većinom uvijek radila drastične promjene - i boje i frizure. Kad počnem sanjati kosu , onda mi crvići ne daju mira dok to ne ostvarim.


Tako sam od duge, peglane kose s plavim pramenovima došla do najtamnije smeđe, do ramena, prirodno kovrčave. Mislim da ću probati balzam jer bih njega stavljala samo na krajeve (i ono čuveno ulje za kosu koje je iz ove kolekcije, a trenutno je u DM-u akcija na kupljena proizvoda za kosu ostvarujete popust). Rotiram dva - tri šampona za masnu kosu , i to je izgleda cela moja mudrost, jer druge ni ne mogu.


Prvo malo zagrejte maslinovo ulje, toliko da bude toplo. Zatim dobro izmutite jaja i pomešajte sa maslinovim uljem. Dobijenu smesu širokom četkom nanesite na čitavu kosu kao i na teme. Umotajte kosu plastičnom kesom ili kapom za kupanje i držite tako 20-ak minuta. Isperite kosu prvo mlakom vodom, a zatim i blažim šamponom.


Gde ima volje, ima i načina, čak i kada je lepota u pitanju. Primera radi, Irena je uspela da svoju plavu farbanu kosu koja se mastila i opadala i koja je bila puna peruti, dovede do savršenstva svojom istrajnošću. Nabavila je prirodan šampon, nije odustajala i eto, sad ima kosu na kakvoj mogu mnogi da joj pozavide. These people who essentially support the line are: (trainer, re-worker, and transporter). Imam dugu crvenu kosu ( farbanu , naravno).


Dugotrajnim tretiranjem podosta sam je oštetila. Krajevi se listaju, malo je “slamasta”. Prva i jedina HOMEOPATSKA APOTEKA u Srbiji i Crnoj Gori koja IMA i SVE OSTALE LEKOVE Kod nas mozete naci Homeopatske lekove, Bahove kapi, Prirodnu kozmetiku, Klasicne.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts