Montag, 12. November 2018

Sanjati crnu kosu

Sanjati crnu kosu

Imate li vi crnu kosu u snu znači da ćete popraviti jednu lošu situaciju, a u tome ćete i uspjeti. Sanovnik kosa – Šta znači sanjati kosu ? Kosa je jedna od najreprezentativnijih individualnih čovekovih karakteristika. Ukoliko ste uplašeni i uspaničeni ukoliko sanjate vašu sedu kosu znači da se plašite starosti, zaborava i nemoći. Sedu kosu imaju stariji ljudi i onda je zapravo simbol starosti.


Sanjati crnu kosu

Kataloški skup objašnjenja značenja različitih snova ili pojmova u snovima naziva se sanjarica ili sanovnik. Isto tako san o kosi predstavlja i zdravlje Vašeg unutrašnjeg bića. Duga kosa u snu označava slobodu, moć i status. Ako su vam u snu kratili kosu , san može označavati gubitak tih stvari.


Možda ćete doživeti neke nesreće, možda na poslu, u vezi finansija ili u privatnom životu. Lijepa kosa - bogatstvo. Zapuštena i neuredna kosa - patnja i bol. Sanjati prljavu kosu. Sijeda kosa - biti će vam ukazane počasti i priznanja i poboljšat će vam se materijalno stanje.


Crna kosa - sreća i ljubav. Obojena kosa - bili ste neiskreni prema prijateljima. Mislili ste da ne možete sami da savladate teške trenutke, ali ćete tek sada uvideti koliko ste psihički jaki. Iskoristite tu snagu kako biste ostvarili svoje snove.


Ovaj san bi takođe mogao biti znak vašeg sve većeg samopouzdanja. Muška košulja može najavljivati brak. Za žene koje su sanjale mušku košulju san verovatno označava da ćete uskoro naći pravu ljubav. Ako sanjate da imate crnu kosu ili da bojite vašu kosu u crno, onda to znači da se osjećate zatvoreno. San u kome ste skidali košulju može biti znak za tugu, bolest, a možda i smrt.


Pokušavate prikriti svoje prave osjećaje. Crvena boja – šta znači sanjati ovu boju Bez obzira na način na koji ste sanjali crvenu boju, crvena boja u snu, tumači se kao predzak jako lepih i srećnih okolnosti, pozitivnih emocija i pozitivnih događaja, koji se u zavisnosti od detalja koji su pratili san mogu ticati lično vas, osobe koju ste sanjali ili vaše okoline. Ukoliko sanjate kosu crvene boje, onda je to simbol neke kreativne energije, harizme i stvaralačkog duha. Ako ste imali ovakav san, vreme je da započnete neke nove projekte jer vas sigurno očekuje veliki uspeh.


Sečenje kose u snu se uglavnom povezuje sa nekim oblikom gubitka, ali i sa zakoračivanjem u neko novo poglavlje života ili suočavanje sa određenim sopstvenim aspektima ličnosti ili nekom životnom promenom. Kada osoba sanja da se šiša, posebno ako je emocija vezana za. Verovatno se radi o ljudima koje ste skoro upoznali i koji neće biti u potpunosti iskreni prema vama. To što vi imate naviku da svakome kažete šta mislite, nikako ne znači da će vam drugi uzvratiti istom merom.


Prihvatanje ove činjeniće će vam, umnogome, olakšati život. Ako ste sanjali da druga osoba ima kratku kosu , to je znak da će ta osoba uspeti da se reši briga i problema koji su je mučili. Uz crvenu boju u snovima, naša tradicionalna tumačenja vezuju pronalaženje prave ljubavi. Zanimljiva su i tradicionalna tumačenja plave, žute i zelene boje u snovima.


Boja prirode i rasta. Sa psihološkog stanovišta, zelena boja. Kosa u snu simbolizuje seksualnost, muževnost, zavođenje, senzualnost, ispraznost i zdravlje. Ako Vam je kosa zamršena ili zapletena, onda je to simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu. Možda nećete moći da smislite prava rešenja.


Ako u snu pravite drastične promene na frizuri, onda to znači da pravite drastično promenjen, novi pristup nekim pitanjima. Brijanje glave za muškarca ili. U konkretnom slučaju, kada sanjate crnu to može značiti da vam nedostaje ljubavi i podrške.


Međutim, nije sve u vezi crne.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts