Montag, 11. Juni 2018

Pepeljasto plavi pramenovi

Video prikazuje moderne pramenovi na plavu kosu. Pogledajte najbolje ideje za plavi pramenovi na smeđoj kosi. Postizanje ove specifične nijanse uključuje agresivno izbjeljivanje koje može ozbiljno i trajno uništiti vašu kosu, a ako niste profesionalac.


Pepeljasto plava kosa. Ako ste ljubiteljica plave kose, ovo je nij. Svjetlija nijansa tankih pramenova zlatnog odsjaja po cijeloj kosi osvježit će tamne, jednolične tonove i dati kosi volumen. Pramenovi na smedjoj kosi.


Savršen primjer je zavodljiva Kate Beckinsale čija gusta i duga smeđa kosa ističe njezinu baršunastu put. Osim zahvaljujući efektu koji stvaraju, plavi pramenovi na smeđoj kosi svoju popularnost duguju i brojnih hit tehnikama bojanja kose koje su se posljednjih godina istaknule kao favoriti u svakom frizerskom salonu, a uključivale su upravo plave pramenove na najčešće smeđoj kosi – od ombre efekta do balayagea i palm paintinga. Hologram pramenovi Da biste postigli hologram efekat potrebno je da kosa od korena bude braon zatim da od sredine pramenovi postaju plavi , a na krajevima kose sivi. Platinasti pramenovi su nešto novo i inovativno ove godine.


Sa ovakvom kosom ćete odmah biti primećeni i naravno upašćete u grupu onih dama koje diktiraju trendove. Ljetno sunce prirodno najviše posvijetli kosu na vrhu glave. Ti pramenovi kose blistaju raznim svjetlijim nijansama.


Dijelovi kose oblažu se različitim, no skladnim pigmentima boja. Time se postiže vrlo prirodan i privlačan izgled. Balejaž pramenovi se rade bez folije a odvajanje pramenova da se nebi oslikali jedan na drugi zavisi od toga šta odaberete i kako vam više odgovara. Neki odvajaju providnom folijom a neki običnom vatom koju postave odmah ispod namazanog pramena kako bi svaki pramen odvojili od glave i ostale kose.


Nedavno, za tamnu kosu, uključujući i tamno smeđe, smeđe i crne, najpopularniji klasični tkati u prirodnim, prirodnih i fizičkih prigušenim bojama. Ova boja kose je novi letnji tren a pored toga je i idealna za sve one koje žele da naprave neku promenu u izgledu, koja nije previše drastična. U nastavku vam predstavljamo savršenih deset ideja za uvrstavanje ove nijanse u vaš.


Plavi pramenovi : Najbolji načini da promenite boju kose i da izgleda prirodno. Možda ne verujete da se plavuše bolje zabavljaju, ali ako ste brineta koja želi da osveži izgle svakako treba da uzmete obzir plave pramenove. Balayage: savršen izbor za one koji nemaju vremena redovno da posjećuju frizera, jer ovom tehnikom osovna boja na izrastu i pramenovi na strateškim mjestima, u svakoj fazi izgledaju kao da baš tako treba. Ukoliko, ipak, želite da još više odskočite iz gomile i zasenite scenu, prepustite se sve većem hitu modne industrije, za Vas postoji i posebna nijansa – pepeljasto plava.


Pepeljasto plavi pramenovi

Iako je ranije davala nekako sumoran i beživotan izgle danas pepeljasto plava označava isključivo moderno i senzualnost, bez obzira na starosno doba. Svetlo smeđa boja, pa i kosa boje lešnika i sitni pepeljasto plavi pramenovi idealna su kombinacija za blago senčenje kose. Pritom u potpunosti zadržavaju prirodan izgled.


Srebrno i pepeljasto siva boja kose je relativno novi stil koji postaje sve više i više popularan. Oni čine da kosa izgleda kao pravo srebro. Kombinacija jedne od ovih boja je izuzetno očaravajuća, podsjeća nas na mitska bića iz legendi o Keltima i Nordijcima. Stilisti širom svijeta su i sami iznenađeni popularnošću ovog stila. Ako stavljate preliv, kontorolisite kako se menja boja.


Pepeljasto plavi pramenovi

To su nijanse koje otpr. Vam odgovaraju ako ste prirodno tamno plavi. Tema naše današnje transformacije su pepeljasto plavi pramenovi.


Preliv za dobijanje hladne boje plave kose ima u sebi ljubičasti pod ton. Ljubičasta i žuta su suprotne boje na.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts