Dienstag, 30. Juli 2019

Tamno smedja boja kose

Uzele ste tamno smeđu nijansu očekivajući onakvu kao na kutiji i ispale crne! U postu o farbanju kose izričito sam navela da ne gledate sliku na kutiji za dobrobit vaše buduće boje. Nijansa označava dubinu boje, odnosno koliko je boja svetla ili tamna, dok ton označava odsjaj koji farba u sebi sadrži.


Tamno smedja boja kose

Među najpopularnijim nijansama na kraju prošle i početku nove godine istaknula se boja cimeta. Cimet nijansa donosi narančasti podton smeđoj kosi koji donosi topli odsjaj i oživljava svaku kosu. Iako će donijeti efektnu promjenu izgleda, cimet nijansa istovremeno zadržava prirodan ton smeđe boje kose i pretvara ga u njegovu bolju. Znate li šta boja kose govori o karakteru žene? Karakter otkriva razne stvari za koje mislite da nemaju nikakve veze sa karakterom.


Uz način odevanja, vrstu muzike koju slušate ili poziv koji odaberete, vaš karakter otkriva i boja kose. Otkrijte šta nijansa. Boja kose i obrva - kako uskladiti. Smeđa kosa je i najčešća prirodna boja žene, te su jako retke varijante da će nekome baš loše stajati.


Jednostavno treba joj se samo prepustiti i verovati joj, te i odabrati pravu nijasnu koja paše vašem temperamentu i karakteru. Nijanse ove boje kose moraju se savršeno uklopiti sa bojom vaših očiju i sa vašim tenom. Ako ste prirodna plavuša, ova boja će vam odlično pristajati.


Počnite sa svijetlo smeđom osnovom na koju ćete izvući izrazito tanke zlatne pramenove duž tjemena. Zatim, krenuvši dva centimetra od korijena, izvucite deblje zlatne pramenove. Nasvjetliji dio kose bi trebao da bude na prednjem dijelu te da počinje na obrazima. Samo uz par svijetlih pramenova oko lica moguće je skinuti barem. A kamo srece da sam ovaj post imala jesenas kad sam se impulsivno bez ikakva predznanja ofarbala sa 7. Ja sam se nedavno vracala iz neke mahagoni smedje sa dosta crvenog odsjaja u svoju prirodnu tamno smedju ( tako boja kao kod Kim ) i patim se vec nekoliko mjeseci da postignem tu boju bez crvenog.


Kestenjasta boja je boja koja se kreće u nijansama od braonkaste do crvenkaste boje ili preciznije rečeno, to je braon boja sa srednje crvenkastim sjajem. Ime boje, naravno, potiče od prirodne boje ploda drveta kestena. Neke osobe imaju prirodno kestenjastu boju kose , dok neke druge osobe ovu boju postižu farbanjem. Ukoliko tek želite da postanete brineta ili ste već brineta koja želi da poboljša i obogati boju svoje kose , onda bi bilo idealno da koristite neku od sljedećih boja , tj. Pijesak smeđa Idealna je za kraće stilove, jer pomaže licu da izgleda nježnije.


Zlatno smeđa boja pixice daje jednu. Frizura devedesetih sada se opet vraća u modu. Kratka pixica u zlatno medenoj varijanti izgleda savršeno, svježe i vrlo chic. Duga kosa i njene boje keyboard_arrow_rig. Spremite se za letnju zabavu sa ovom predivnom bojom kose koju možete dobiti kada na tamno braon kao osnovnoj boji izvučete intenzivno svetlo plave ili blonde pramenove.


Pramenovi u boji đumbira Prelepa crvenkasta boja đumbira se takođe lepo uklapa uz tamno braon kao osnovu. Slobodno napravite talasaste lokne da bi kosa sa ovakvim. U ovom tekstu ćemo govoriti o lešnik boji kose , odnosno o tome kako da je dobijete i šta sve treba da znate kada je lešnik boja kose u pitanju. Kešnik boja kose , koja se još naziva i karamel ili med boja , predstavlja nijansu koja ide gotvo uz svaki ten i izgleda veoma prirodno. Sve u svemu, uz plave oči, nikako ne bi trebalo da imate crnu, niti bilo koju od izrazito tamno smeđih nijansi kose.


Najtamnija nijansa koju bi trebalo da odaberete jeste smeđa boja čokolade, i to pod uslovom da nemate izrazito svetao ten. Zašto se plave oči ne uklapaju uz izrazito tamne nijanse kose ? Kako dobiti najmoderniju boju kose. Ni plava, ni smeđa, već nešto uzmeđu. Ukoliko želite neku promenu, ne ustručavajte se da ove jeseni izaberete nijansu tamno plave.


Tamno smedja boja kose

Na Zapadu, stručnjaci su ovu boju nazvali - bronde (fuzija dve reči plava i braon). Lijepa brineta: krotka, druželjubiva, možda pomalo rezervirana – ovako često zamišljamo brinete. Biranje savršene nijanse boje za kosu i nije baš tako jednostavno da, primjerice, samo odete u dućan i uzmete boju koja vam se najviše sviđa. Vaša boja kože, boja očiju, vaša prirodna boja kose (ili farba koju ste prije imali) igraju veliku ulogu u tome hoće li vam neka nijansa odgovarati ili ne.


Najbolje vam pristaje zlatni nakit, a što se kose tiče najbolje vam pristaju - logično - boje sa toplim podtonom. Hladan podton: Amy Adams - Za hladan podton karakteristična je plava boja vena na podlaktici, plave, sive ili tamno braon oči (skoro crne). Srednje pepeljasto smeđa. Ovaj ombre look vrlo uspješno nosi Mila Kunis.


Njezini pramenovi su posvjetljeni prema vrhovima dok je baza tamno -smeđa boja , a svi su tonovi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts