Dienstag, 7. Mai 2019

Sila yolu 2018 yeni

Sila yolu 2018 yeni

Ailesi olarak Kazasız Belasız bir Tatil yapmanızı diliyoruz. Sila yolu Haberleri güncel Sila yolu haber ve fotoğrafları ile en yeni Sila yolu gelişmeleri burada. Sıla yolu haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın!


SILA YOLU izin Yolu : Gurbetçiler Buraya, Dortmund. Personen sprechen darüber. Offiziell Sayfa Internetin ilk ve tek Türk. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit fr.


SILA IZIN YOLU - Gurbetçinin Yol Rehberi. Sıla Yolu Kaza haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Avrupa’dan Türkiye’ye karayolundan gidenlerin en yeni haberleri bulabileceği Sılayolu sayfası. Sırpça, Vignettes ve Regensburg hakkında daha fazla fikir görün. SılaYolu Araba ile Memlekete Yolculuk SılaYolu İzin Yolu -Sıla Yolu.


Avrupa’da yaşayan Türkler ülkeye gelirken hava koşullarından dolayı zorluk çekiyor. Edirne ve ilçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan ve devam eden sağanak, havanın soğumasıyla kara çevirdi. Tek şeritli, çukurlu ve tehlikeli yolların yerine bir Avrupa Birliği ülkesine yakışır geniş otoyollarda seyahat etmenin tadına varacaksınız. Yeni yıla yaklaştığımız şu günlerde yavaş yavaş yaz tatillerini memleketlerinde geçirecek gurbetçilerimiz yıllık izinleri ve sila yolu hazırlık aşamalarına başladı.


Bu yılda yüz binlerce gurbetçimiz gerek uçak biletlerinin pahalılığı gerekse maddi imkanlardan dolayı daha hesaplı olan sila yolu güzergahları nı tercih ederek memleketlerine ulaşacaktır. Niş Tranzit yolunun sadece TIR’lar için olduğunu sonradan öğrendiklerini söyleyen aileler, “Aslında bu yol ayrımı konusunda ki bilgiler Hürriyet gazetesinin Sıla Yolu Eki’nde vardı. Fakat bu bilgileri zamanında okumamak, bize iyi bir ders verdi. Dar olan dağ ve köy yollarında inanın ecel terleri döktük” dediler. Sıla Yolundaki Gümrükler, Sınırlar ve Dinlenme Tesisleri Koordinatları Alintidir,emegi gecenlere tesekkurler.


SILAYOLU - SINIRLAR ve GÜMRÜK KAPILARI. Velika Plana kasabasına girişten hemen önce gelen tesislere gelmek için yol kenarındaki SABAH levhaları, “Motel Velika Plana”, “Hotel Balkan Highway” veya Mc Donalds tabelalarını takip etmek yeterli. SABAH’ın yeni tesisleri, Sıla Yolu üzerinde özel hizmet göreceğiniz ilk tesisler.


Yaz boyunca Sıla Yolu ’nu kullanan Avrupalı izincilere hizmet veren Sırbistan’daki Stari Hrast tesisi sezonu kapattı. Türk izinciyi ağırlayan tesisin yetkilileri “Seneye yine Türkleri bekliyoruz” dedi. Meubelya’da her zevke göre tasarımlar mümkün Schaerbeek belediye sınırları içerisinde yer alan mobilya mağazası Meubelya’da her zevke göre tasarımlar yaptırmak mümkündür. Bu yolu gece geçmeyin.


Sila yolu 2018 yeni

Trafik polisi dışında kimsenin “Dur” uyarısına uymayın. Bulgaristan sıla yolunun sorunlu ülkesi. Consulta qué acciones realizaron las personas que la administran y publican.


Yeni vinyet pullarının fiyatları, Bakanlar Kurulu tarafından belirlenecek. Elektronik vinyetinizi seçilen geçerlilik tarihinden gün önce satın alabilirsiniz.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts