Freitag, 15. Februar 2019

Sanjati smedju kosu

Sanjati smedju kosu

Sanjati kosu - dobiti će te glas o smrti. Lijepa kosa - bogatstvo. Zapuštena i neuredna kosa - patnja i bol. Sijeda kosa - biti će vam ukazane počasti i priznanja i poboljšat će vam se materijalno stanje. Crna kosa - sreća i ljubav.


Obojena kosa - bili ste neiskreni prema prijateljima. Sanovnik kosa – Šta znači sanjati kosu ? Kosa je jedna od najreprezentativnijih individualnih čovekovih karakteristika. Ukoliko ste sanjali da je vama bliskoj osobi opala kosa, to znači da ćete u predstojećem periodu biti zabrinuti u vezi nje ili da ćete biti svedok nekog njenog ličnog gubitka koji će negativno uticati i na vas.


Zanimljiva su i tradicionalna tumačenja plave, žute i zelene boje u snovima. Imate li vi crnu kosu u snu znači da ćete popraviti jednu lošu situaciju, a u tome ćete i uspjeti. Nekada su nam snovi crno-beli, a nekada u boji. Svaka od boja koja nam se javi u snu ima neko svoje značenje, te tako zelena seimboliše dobro zdravlje, a crna.


Verovatno se radi o ljudima koje ste skoro upoznali i koji neće biti u potpunosti iskreni prema vama. To što vi imate naviku da svakome kažete šta mislite, nikako ne znači da će vam drugi uzvratiti istom merom. Prihvatanje ove činjeniće će vam, umnogome, olakšati život. Ako na oštećenu kosu stavite farbu koja je hladna, zbog podloge ona postaje još hladnija i “umrtvljenija”. Takvu kosu treba da oživite toplijim tonovima, što čak može i da sakrije nivo ošetećenja u pojedinim slučajevima.


Ako je ipak vaša kosa retka, rešenje potražite u senčenju kose jer će joj to dati privid punoće. Treba se malo vratiti u realnost. Igrati se sa mačkom u snu, znači da je povoljno vreme za ljubav i vezu.


Sanjati smedju kosu

Ispadanje kose u snu simbolizira gubitak položaja. Comments are close but trackbacks and pingbacks are open. KOSMAR ZA SVAKU ZENU - UNISTILI SU MI KOSU I KAKO SAM JE OPORAVILA Ines Klara. Unsubscribe from Ines Klara?


Od kada znam za sebe, znam i za nju. Zvala se Ana, imala je smedju kosu , smedje oci i mogu slobodno reci da je bila najsladja i najsimpaticnija devojka u gradu. Ali ona toga nije bila svesna. Uvek je zelela da bude opasnija, bolja riba od drugih. Da nije bilo te njene sulude zelje ne bi bilo ni ove price.


Ukoliko je devojka koju ste sanjali bila ružna, sanjarica vam najavljuje neku neprijatnu situaciju u kojoj ćete se u skorije vreme naći. Moguće je da će vas neko osramotiti ili da ćete sami reći ili uraditi nešto što bi kod vas moglo izazvati sramotu. Ne budite brzopleti i dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite. Veljko, sanjati bivšu devojku u tom kontekstu znači da treba da krenete dalje iako još uvek gajite osećanja prema njoj.


Potražite pomoć od dragih osoba. Natia, svaka promjena je dobra, samo je bitno da imaš viziju toga što želiš. Ja sam većinom uvijek radila drastične promjene - i boje i frizure.


Kad počnem sanjati kosu , onda mi crvići ne daju mira dok to ne ostvarim. Tako sam od duge, peglane kose s plavim pramenovima došla do najtamnije smeđe, do ramena, prirodno kovrčave. Sicherer Kauf und rascher Versand. Schließen Sie sich über 1. Millionen Produkte und 20. Kaufen Sie jetzt ganz einfach auf Fruugo.


Willkommen bei Fruugo, einem Online-Marktplatz mit einer riesigen Auswahl an.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts