Donnerstag, 7. Februar 2019

Kestenjasta boja kose

Kestenjasta boja kose

Ime boje, naravno, potiče od prirodne boje ploda drveta kestena. Neke osobe imaju prirodno kestenjastu boju kose, dok neke druge osobe ovu boju postižu farbanjem. Boju kose najčešće biramo prema boji tena i očiju, ali pri izboru nove nijanse u obzir možete da uzmete i oblik svog lica. Stručnjaci kažu da obliku lica i te kako možemo da laskamo i odabirom boje kose, pa pre odlaska kod frizera uzmite u obzir sledeće predloge: 1. Pogledajte koji sve izbor boja imate i kako se koja zove.


Kešnik boja kose, koja se još naziva i karamel ili med boja, predstavlja nijansu koja ide gotvo uz svaki ten i izgleda veoma prirodno. U ovom tekstu ćemo govoriti o lešnik boji kose, odnosno o tome kako da je dobijete i šta sve treba da znate kada je lešnik boja kose u pitanju. Efekat smeđe boje koje je posvetlila na suncu bio je idealan za leto, jer s njim svaka dama izgleda mnogo svežije.


Počnite sa svijetlo smeđom osnovom na koju ćete izvući izrazito tanke zlatne pramenove duž tjemena. Ako ste prirodna plavuša, ova boja će vam odlično pristajati. Nasvjetliji dio kose bi trebao da bude na prednjem dijelu te da počinje na obrazima. Među najpopularnijim nijansama na kraju prošle i početku nove godine istaknula se boja cimeta.


Kestenjasta boja kose

Iako će donijeti efektnu promjenu izgleda, cimet nijansa istovremeno zadržava prirodan ton smeđe boje kose i pretvara ga u njegovu bolju. Zatim, krenuvši dva centimetra od korijena, izvucite deblje zlatne pramenove. Zato su pramenovi ili balejaž tehnika odlično rešenje da se kestenjasta kosa „oživi“ i učini atraktivnijom. Video prikazuje svijetlo smeđa boja kose.


Cimet nijansa donosi narančasti podton smeđoj kosi koji donosi topli odsjaj i oživljava svaku kosu. U postu o farbanju kose izričito sam navela da ne gledate sliku na kutiji za dobrobit vaše buduće boje. Nijansa označava dubinu boje, odnosno koliko je boja svetla ili tamna, dok ton označava odsjaj koji farba u sebi sadrži. Nijansa je obeležena prvim brojem, dok su odsjaji obeleženi brojem iza tačke ili kose crte.


Saveti za farbanje kose u smeđu boju - pronalaženje nijanse Bojenje kose u smeđu boju i pronalaženje prave nijanse. Dakle, odlučili ste da postanete brineta? Dobrodošli u biznis klasu boja za kosu. Posvijetljivanje kose može biti pravi način da to postignete.


Možda je prošlo više godina od vašeg 30. Kestenjasta boja kose – prirodna, farbana, nega i održavanje. Chocolate Rose Gold: ova famoooozna čokoladno roza zlatna boja je definitivno moj favorit! Kosa boje meda – prirodna, farbana, nega i održavanj.


Smeđa kosa je i najčešća prirodna boja žene, te su jako retke varijante da će nekome baš loše stajati. Jednostavno treba joj se samo prepustiti i verovati joj, te i odabrati pravu nijasnu koja paše vašem temperamentu i karakteru. Nijanse ove boje kose moraju se savršeno uklopiti sa bojom vaših očiju i sa vašim tenom. Evo koja boja kose podmlađuje.


Kad dođe u zrele godine, svaka žena poželi da vrati vreme unazad. Kao i za lice, i za kosu je najvažnija dobra, neagresivna nega, ali prava frizura i boja kose sigurno će zabašuriti deset godina u vašoj krštenici. Prije godina sam tu crnu išla skidati pomoću blajha u frizerskom salonu, kako bi se mogla ofarbati u neku smeđu srednje razine, malo svijetliju od dvoje prirodne boje, no to.


Prirodna boja kose mi je najtamnija smeđa, a već godinama se farbam dragstorskim bojama i promijenila sam hrpu boja , od kojih je zadnja bila skroz crna prirodna. Kako pravilno odabrati boju kose Pravilan odabir boje, pa čak i nijanse boje kose , mnogo utiče na celokupni izgled žene.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts