Montag, 27. März 2017

Smeđa boja kose bez crvenog odsjaja

A kamo srece da sam ovaj post imala jesenas kad sam se impulsivno bez ikakva predznanja ofarbala sa 7. Ja sam se nedavno vracala iz neke mahagoni smedje sa dosta crvenog odsjaja u svoju prirodnu tamno smedju ( tako boja kao kod Kim ) i patim se vec nekoliko mjeseci da postignem tu boju bez crvenog. Dugo je smeđa , a pogotovo smeđa boja bez crvenog pigmenta, smatrana kamuflažnom varijantom među bojama kose. Danas nove svjetlucave prirodne nijanse učinile su elegantnu podcijenjenu smeđu. Istovremeno raskošna i decentna, spoj tamnosmeđa boje i hladnog crvenog odsjaja donosi čokoladnu nijansu koja će jednako dobro pristajati svim bojama tena. Kako će boja izgledati zavisi prvenstveno od podloge.


Smeđa boja kose bez crvenog odsjaja

Ukoliko farbate prirodnu kosu, u ne svetlije i ne tamnije od 2-nijanse, možete se osloniti da će vam boja biti kao u katalogu, verna, bez iznenađenja. Ukoliko imate farbanu kosu u bilo koju nijansu, vaša borba sa odsjajima počinje. U ovom tekstu ćemo govoriti o lešnik boji kose , odnosno o tome kako da je dobijete i šta sve treba da znate kada je lešnik boja kose u pitanju.


Kešnik boja kose , koja se još naziva i karamel ili med boja , predstavlja nijansu koja ide gotvo uz svaki ten i izgleda veoma prirodno. Prvo da vam objasnimo kako nastaju pigmenti u vašoj kosi. Svi se mi rodimo s genetskim nasljeđenim pigmentima, ali tokom života oni se često mijenjaju. Zato što veliki utjecaj na našu boju kose ima okolina i mjesto pod suncem ispod kojeg svi. Pitanje hitno :O Imam smeđu kosu, veći dio kose je moja prirodna smeđa , bez crvenog odsjaja , no davno prije sam se ofarbala u crveno-ljubičastu boju i na donjem dijelu je ostao crveni odsjaj.


Smeđa boja kose bez crvenog odsjaja

Htjela bih ga se nekako riješiti, pa sam došla na ideju da na cijelu svoju kosu stavim silver preljev, znam da će isprati brzo ako se desi nešto. Crvena boja je jedna od najzahtjevnijih boja za kosu – teško je odabrati pravu nijansu, mora se redovito obnavljati, a ostaje dugo na kosi. Spomenuli ste da sami bojate kosu, ali moj savjet je da posjetite frizera jer kosi koja ima crveni pigment treba poseban tretman. Ukoliko sami budete bojili kosu, teško ćete uspjeti prikriti crvenilo. Odlučili ste postati brineta?


Dobro došli u poslovnu klasu boje za kosu. Vaša smeđa boja kose ima pravu dubinu, savršen odsjaj crvene i treba skladno pristajati uz vaš ten i oči. Sva ta očekivanja također su razlozi da oprezno obojite svoju kosu. Ukoliko još imate i plave oči ova boja kose će vam odlično stajati.


Taman, zagasito kafeno smeđi ton bez ikakvih crvenih odsjaja je veoma teško postići, ali kada pronađete odgovrajuću farbu ili vam frizer to stučno uradi, vredeće i bićete iznenađeni koliko je laka za održavanje. I dalje je popularan čuveni Ombrré, ali sa. Ukoliko tek želite da postanete brineta ili ste već brineta koja želi da poboljša i obogati boju svoje kose , onda bi bilo idealno da koristite neku od sljedećih boja , tj.


Pijesak smeđa Idealna je za kraće stilove, jer pomaže licu da izgleda nježnije. Prirodna boja kose mi je inače najtamnija smeđa i farbam se zbog sijedih i jer želim malčice svijetliju nijansu od svoje prirodne. Cilj mi je dakle ostati na istoj. Biserno plava boja je podton plave, ona ne mora da bude najsevtlija ali se zapravo taj ton najbolje vidi kada je boja svetla. Ako zelis da opet budes svetlo plava, pre farbanja i pogotovu pramenova blansom, savetujemo skidanje boje sa kose.


Sad tek vidim ovaj post, iako sam cesto na tvom blogu, i stvarno ogromne promene. Kada bi nasla onu neku lepu svetlo hladno smedju cappucciono boju, bez crvenog ili zutog odsjaja , vec onako na sivkasto, to bi bilo pun pogodak, bilo bi savrseno. Razlog tome je taj što se smeđa i plava boja kane dobijaju hemijskim putem i dodavanjem različitih aditiva i supstanci listovima biljke kana.


Ako želite da posvetlite kosu, bolje je da idete na varijantu korišćenja boja bez amonijaka ili biljnih boja. Bilo da želite da se ofarbate u crno ili tamnosmeđe, u oba slučaja dovoljan je hidrogen od šest posto. Međutim, nemojte da očekujete čuda. I najbolji frizer ne može da spreči probijanje crvenog odsjaja kroz novu boju kose.


Video prikazuje ljubičasta boja kose. Pogledajte najbolje ideje ljubicasta boja kose. Logona Biljna boja za kosu 0tamnosmeđa 1g.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts