Dienstag, 27. Dezember 2016

Velvet horoszkóp

Ha megtalálja azokat a módszereket, amelyekkel fokozhatja hatékonyságát, végre elintézheti valamennyi felgyülemlett munkáját és pihenhet egy keveset. Rá kell döbbennie, hogy egy olyan dolgot, személyt vagy eredményt, amit nagy küzdelem árán sikerült megszereznie, már nem is akar megtartani. Tisztán érzi, hogy ezáltal valami helyre került Önben - talán az önértékelése-, de a továbbiakban nincs rá szüksége. Neked mi a horoszkópod? Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési.

A napi horoszkóp minden nap új meglepetéseket tartogat Számodra, itt megtudhato mi vár Rád! Betekintést nyerhetsz abba is, hogy a szerelemben, karrierben, és az egészséggel, pénzzel kapcsolatban mennyire áll Melléd a szerencse! Ha a napi horoszkópot olvasva még kíváncsi vagy, akkor nézd meg a heti és havi horoszkópod! Horoszkóp -ezo címlap. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szere.


A hétvége horoszkópja: január 4-5. Ne engedje, hogy Önt váratlan események lepjék meg, ezért olvassa figyelemmel weboldalunkat és szakképzett csillagjósaink tanácsait. Szatmári Nóra asztrológus, asztro-coach, Life-coach magazinja, spirituális, természetgyógyászati és önfejlesztő témákkal.

Ikrek (május - június 21) heti horoszkóp. Ne erőltesd a dolgot csak azért, mert nem akarod átvinni a következő évre. SzereleKiderül, hogy nem minden úgy áll, mint ahogyan te hitte és ez kissé csalódottá tehet.


Nem biztos azonban, hogy a kialakult helyzet rosszabb, mint amit te szerettél volna. A párok összeillőségét mutatja meg. Ki ne szeretne egy pici a jövőbe látni? S ki ne szeretné tudni, hogy mennyire lehet sikeres az új éve? A kínai horoszkóp szerint tizenkét állatövi jegy létezik, ám azt, hogy melyik uralma alá tartozunk, azt nem a születési hónapunk, hanem a születési évünk határozza meg.


Tudja meg, hogy a kínai horoszkóp jegyei közül Ön melyikbe tartozik, és hogy mi jellemző Önre ez alapján. Ma a Mars mellett a Hold is nagy hatással van ma önre. Tűz és víz keveredik önben, ami azt okozza, hogy szinte forrong ön is, és a keze alatt a munkája is. Napi horoszkóp január 4. Rákok komoly feladatot kapnak, a Vízöntőknek sorsszerű találkozásban lehet részük. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján. Olvasd el mire számíthatsz ma horoszkópod szerint. Mindenki megkapja a várva várt jutalmát.

Nem sürgethetjük az eseményeket, egyszer úgyis mindennek eljön a maga ideje. Kos (március - április 20) havi horoszkóp. Már az év elején úgy érezhete hogy el vagy maradva valamivel, de nem árt, ha megpróbálsz uralkodni ezen az érzésen, és nem adod át magad a pániknak.


A kapkodás ugyanis nem segít, nyugodt, kiegyensúlyozott munkára lesz szükséged. A többiek sem fognak unatkozni. Amikor minden a helyén van. A Szűz ne feledkezzen el önmagáról, a Halak olyan lesz, mint egy mágnes.


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. Ismerje meg mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Asztrológiai kalkulátorok. Itt mindent megtalál ami ezotériával kapcsolatos.


Ne emészd magadat, inkább lépj tovább, hiszen új kalandok, új kihívások és új örömök várnak, amik megérdemlik, hogy tiszta és nyitott szívvel fogadd őket.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts