Donnerstag, 5. Mai 2016

Sanjati prati kosu

Sanjati prati kosu

Sanovnik kosa – Šta znači sanjati kosu ? Kosa je jedna od najreprezentativnijih individualnih čovekovih karakteristika. Ako ste u snu prali kosu znači da bi trebali malo veću pažnju obratiti na svoje zdravlje. Sanjati pranje kose predstavlja dobar znak.


Ako ste sanjali da perete kosu to je upozorenje da pripazite na svoje zdravlje. Brijanje glave za muškarca ili. U određenim godinama to i nije tako čudno ali sve više je mladih koji gube kosu i takvo iskustvo za njih je jako traumatično.


Isto tako, sanjati da gubite kosu nije nimalo prijatno. Kosa u snu simbolizuje seksualnost, muževnost, zavođenje, senzualnost, ispraznost i zdravlje. Ako Vam je kosa zamršena ili zapletena, onda je to simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu.


Možda nećete moći da smislite prava rešenja. Ako u snu pravite drastične promene na frizuri, onda to znači da pravite drastično promenjen, novi pristup nekim pitanjima. KOSA ~ duga lijepa kosa – blagostanje ~ duga zapuštena kosa – patnja i žalost ~ šišati kosu kod frizera -povoljan znak, bezbrižno razdoblje ~ sijeda kosa – poteškoće ~ prati kosu – netko vam radi iza leđa. Sanjarica predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove.


Ona je putokaz, ali vi. Može se desiti da ćete se povući iz posla, veze ili braka čim stvari ne budu onakve kakvim ste ih zamislili. Naime, možete očekivati dug i sređen život.


Ukoliko ste sanjali da se perete, izuzetno je dobro za vas. Oko vas će u svakom trenutku biti ljudi. I narodna predaja ima svoje adute kad je o prizivanju novčića u džepove riječ.


Na primjer, izmet ili gnoj. Ukoliko je kosa bila duga, očekujte svađe, a ako. Briga za vlastito zdravlje treba biti na prvom mjestu i to nikad ne treba smetnuti s uma.


Sanjati prati kosu

Sapun Videti sapun ili prati se sapunom-imate veliko nesvesno osećanje krivice mislite da ste grešni i da ste u životu učinili mnogo loših stvari, imali i imate mnoge grešne misli. Postojanje ovakvih osećanja u podsvesti neznači i nihovo svesno priznavanje ali ako dublje razmislite…. Ako ratnik sanja bujnu kosu na glavi, to znači povećanje, uspjeh, zaštitu i krupnoću njegovu. Ako to sanja bogataš, to mu predstavlja kapital, a ako to sanja siromah, to su njegovi grijesi. Lijepa kosa na glavi predstavlja čast i ugled.


Ko sanja da je jedan dio njegove kose kovrdžav, a drugi ravan, postići će uspjeh i slavu. Naši voljeni koji su preminuli nam se često pojavljuju u snovima. To se uglavnom dešava zato što nam mnogo nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku. Vaša duša vapi za iskrenim, otvorenim i nježnim osjećanjima, za prijateljskom razmjenom energije.


Ne očekujte to od drugih prije.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts