Freitag, 22. Mai 2015

Pramenovi na tamnoj kosi

Bitno je da pramenovi imaju topao podton kao koža. Pramenovi na smedjoj kosi. Svetla boja kože sa toplim podtonom, tamna kosa i bilo koja boja očiju čine izgled uz koji se najbolje slažu pramenovi boje meda.


Kako da ih postignete u kućnim uslovima pogledajte na OVOM linku! Time je crvene boje u kosi lakše postići, a istodobno pouzdano dobivate prekrasne boje pramenova. Ljetno sunce prirodno najviše posvijetli kosu na vrhu glave.


Ti pramenovi kose blistaju raznim svjetlijim nijansama. Dijelovi kose oblažu se različitim. Balejaž pramenovi su se pojavili prošle godine i postali zaštitni znak tehnike rađenja pramenova u svijetu. Balejaž nosi naziv iz francuske riječi “oslikavanje” i bukvalno tako i izgleda na kosi, jer vam ova tehnika daje za pravo da oslikavate baš tamo gdje vi hoćete pramenove na kosi.


Pramenovi na tamnoj kosi

Za koji ćete se balejaž odlučiti i koliko. Ovo je jedna od takozvanih sigurnijih varijanti pramenova za crnu kosu. Veoma lako se dolazi do njih, a stoje odlično gotovo svim crnkama.


Ako ste oduvek voleli brinete, ovo je dobar način da bar na kratko osetite njihovu moć. Nije nepoznanica kako odabir boje treba vršiti na temelju prirodne boje kose i boje puti. Kao što smo već napomenuli, pramenovi boje meda najlepše izgledaju na svetloj, odnosno plavoj ili smeđoj kosi. Na smeđoj kosi oni izgledaju naročito prirodno i sofisticirano, daju kosi živost i volumen, dok u slučaju prirodno plave boje kose razbijaju monotoniju i daju buntovnički i mladalački izgled.


Pramenovi na tamnoj kosi

Kosi na kraju dodajte lokne i eto Vam zanimljive romantične frizure. Karamel pramenovi Karamel pramenovi su u trendu ove sezone. Ovi pramenovi odlično idu uz tamno braon boju kose jer je na pravi način osvetljavaju i daju joj jednu potpuno drugačiju dimenziju.


Flamboyage na tamnoj kosi pomaže stvoriti odličan izgle te čak na veoma tamno smeđoj boji kose ostvariti plave ili pepeljaste vrhove. Ipak, kako bi očuvali kosu od oštećenja, potrebno je postepeno skidati boju i rijetko koristiti izbjeljivač (blajh). Mnogi klijenti u potrazi za balejaž transformacijom pretražuju slike na netu i tu pronalaze svakojake rezultate( od kojih su mnogi dobijeni fotošopom ili sličnim aplikacijama za obradu slike) pa očekuju da je svaki od rezultata izvodljiv na njihovoj kosi. Ovakva očekivanja su posebno problematična kod tamnijih kosa koje sadrže veću. To su pramenovi koji imitiraju prirodnu, suncem okupanu kosu koja nas podseća na nežne dečje vlasi, koje tokom letnjih meseci prirodno posvetle.


Prelazi su postepeni i nijanse se prelivaju jedna u drugu. Platinasti pramenovi na tamnoj kosi neće izgledati potpuno prirodno kako bi izgledalo na plavoj kosi , ali bi ipak trebali obratiti pozornost na tonove vaše kože i prilagoditi boju kose vašem tenu. Za smeđu kosu sa platinastim pramenovima, trebat ćete dosta izbjeljivanja, ali tajna izgleda poput Beyonce je znati odabrati pravu bazu. Najnoviji trendi pramenovi.


Ideja za kratku kosu: smeđi pramenovi na crnu kosu. Dip-dye stil koji neki proglašavaju mrtvim, a zapravo je vrlo živ i koriste ga u salonima diljem svijeta. Najlepših sombre pramenova za ovu sezonu Sombre pramenovi na prelomljenim boho talasima na kosi je definitivno frizura koju svaka žena želi da nosi. Lep kolor i lepa frizura su odraz ženstvenosti i modernog izgleda. Sombre je ove godine zauzeo glavno mesto u kolorima i sombre pramenovi su najtraženiji pojam na svim tražilicama na.


Pramenovi na tamnoj kosi

Kako bi kosi dali volumen moraju biti gotovo neprimjetni te ravnomjerno raspoređeni po cijeloj kosi. Znate li kako prikriti izrast na kosi ? Svjetlija nijansa tankih pramenova zlatnog odsjaja po cijeloj kosi osvježit. Novi pramenovi za tamnosmeđu kosu.


Novo se svjetlo ovih dana viđa u tamnoj kosi : profinjeni pramenovi sve su češći u kosi lijepih brineta. Profinjeni, svježi, prirodni – trenutačni trend pramenova doživljava sofisticiranu suzdržljivost.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts