Mittwoch, 17. April 2019

Sanjati sijedu kosu

Lijepa kosa - bogatstvo. Sanjati kosu - dobiti će te glas o smrti. Zapuštena i neuredna kosa - patnja i bol. Sijeda kosa - biti će vam ukazane počasti i priznanja i poboljšat će vam se materijalno stanje. Crna kosa - sreća i ljubav.


Obojena kosa - bili ste neiskreni prema prijateljima. Sanovnik kosa – Šta znači sanjati kosu ? Kosa je jedna od najreprezentativnijih individualnih čovekovih karakteristika. Sedu kosu imaju stariji ljudi i onda je zapravo simbol starosti.


Kosa u snu simbolizuje seksualnost, muževnost, zavođenje, senzualnost, ispraznost i zdravlje. Ako Vam je kosa zamršena ili zapletena, onda je to simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu. Možda nećete moći da smislite prava rešenja. Ako u snu pravite drastične promene na frizuri, onda to znači da pravite drastično promenjen, novi pristup nekim pitanjima. Vi ste zaokupljeni sa starenjem i svojim izgledom.


Ko sanja sijedu kosu ili bradu to simbolizira počast, dug životni vijek, slabost i siromaštvo. Ko sanja bijele dlake u bradi, ali je nisu potpuno osvojile to upućuje na snagu i čast. Ako žena bude sanjala da joj je kosa osijedila, muž će je.


Isto tako san o kosi predstavlja i zdravlje Vašeg unutrašnjeg bića. Da sanjate da nekoga hvatate za kosu to sugeriše da pokušavate da se povežete sa nekom osobom na duhovnom ili intelektualnom nivou. To se odnosi i na simpatije,drugarstvo i bratsku ljubav. Ako sanjate da vam vetar duva kroz kosu to označava slobodu izraza i nesputanih osećanja. Plastični kirurg, doktor Anthony Youn, predložio je ženama diljem svijeta da zaborave na skupe i štetne boje za kosu , kako bi prikrile sijede vlasi na svojim glavama.


Umijesto toga, ovaj cijenjeni američki kirurg iz Detroita predložio je pomalo neobičan tretman korama od krumpira. Sve što je potrebno su kore od krumpira i malo vode. Ukoliko ste u snu bili sijedi, očekujte probleme. Brijanje glave za muškarca ili.


KOSA ~ duga lijepa kosa – blagostanje ~ duga zapuštena kosa – patnja i žalost ~ šišati kosu kod frizera -povoljan znak, bezbrižno razdoblje ~ sijeda kosa – poteškoće ~ prati kosu – netko vam radi iza leđa. Sanjarica predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi. Međutim, ako pletenje.


Kategorije snova: Dijelovi tijela. Islam protiv praznovjerja: Kada je po islamu (nije) zabranjeno sjeći nokte, prati. Ako ste u snu čuli srce kako … Grudi. On je ukazao i preporučio podrezivanje nokata, šišanje kose ,. Još je ponegdje živo vjerovanje da sanjati novac nije dobar znak,. Sta znaci sanjati kosu ? Brbljava žena izvrgnut će vas ružnom ogovaranju, a mnogo žena dovest će do velike ljutnje i svađe u obitelji.


Polni organ-pogledaj : sanjati genitalije. Pomirenje-u sebi se kajete i osećate krivicu. Pomorandža-novi poslovi i putovanja. Ponor-poniženost i povredjenost. Pop-laž,prevara,neugodnosti….


Poplava-loš predznak. Porodjaj-radost,olakšanje. Poslastičarnica-veoma lep znak. Postelja-sekiracija narošito ako je. Ako na oštećenu kosu stavite farbu koja je hladna, zbog podloge ona postaje još hladnija i “umrtvljenija”.


Takvu kosu treba da oživite toplijim tonovima, što čak može i da sakrije nivo ošetećenja u pojedinim slučajevima. Ako je ipak vaša kosa retka, rešenje potražite u senčenju kose jer će joj to dati privid punoće.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts